“Dingen gedaan krijgen, daar staan we voor. Het onmogelijke bestaat niet, we zoeken grenzen en overbruggen deze.”

Boiten is al meer dan 30 jaar een internationaal opererend adviesbureau op het gebied van de civiele- en cultuurtechniek. Onze projecten bevinden zich vooral op en langs het water. Veelal woon- en recreatieprojecten en jachthavens, maar dit werkgebied breidt zich gestaag uit. Buiten Nederland zijn wij actief in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Frankrijk.

Betrokkenheid en samenwerking

Wij zijn een relatief klein maar zelfstandig bureau met hoog opgeleide medewerkers en een brede ervaring. Daardoor is er veel betrokkenheid in alle fases van de projecten.

Met ons team van specialisten (managers, technici en ontwerpers) in verschillende disciplines kunnen wij efficiënt en flexibel werken aan projecten doordat wij goed zijn ingespeeld op elkaar. We werken met korte lijnen en kunnen snel communiceren en schakelen.

 

Ontwerp

Onze ontwerpende kracht zit in onze integrale werkwijze en de realistische manier van ontwerpen. Zo vroeg mogelijk in het project nemen we alle belangrijke factoren mee zoals: (innovatieve) technieken, kosten, wetgeving en organisatorische relaties. Dit legt een sterke basis voor een soepel en transparant proces.

Wij benaderen nieuwe projecten altijd met een open vizier. We kijken en luisteren goed naar een opgave en naar de locatie, en zoeken door middel van onderzoek en overleg naar het best passende antwoord.

 

Realisatie

Gerealiseerde projecten zijn nooit resultaat van 1 persoon, maar van een team.  En door intensieve samenwerking met opdrachtgever, overheden, adviseurs, en betrokken burgers.

Tijdens het proces zorgen een heldere communicatie en een scherp oog en oor voor de bewaking van de kwaliteit.

Wij vinden verder dat een project niet ‘losgelaten’ moet worden wanneer de uitvoering start, en zijn dan ook gewend om toezicht te houden op de kwaliteit en planning van de uitvoering.

Renovatie

Het nieuwste werkgebied van ons is de renovatie van bestaande recreatieparken. Gezien onze jarenlange ervaring in de recreatiewereld denken wij een goed advies te kunnen leveren met betrekking tot het upgraden, renoveren en/of herstructuren parken, campings en jachthavens.

Wij analyseren een bestaand project op zoveel mogelijk vlakken en komen met een kort maar krachtig advies voor mogelijke verbeteringen. Hierna kunnen wij u verder begeleiden bij een mogelijke renovatie, uitbreiding of transformatie.

 

Onafhankelijk

Boiten heeft geen bindende relaties met aannemers, leveranciers e.d., en is daardoor onafhankelijk adviseur. De toekomstige gebruiker van het project is uitgangspunt bij de werkwijze van ons bureau.

 

Maak kennis met ons