BOITEN INGENIEURS BETROKKEN BIJ DE ONTWIKKELING VAN MEER DAN DUIZEND NIEUWE VAKANTIEACCOMODATIES IN NEDERLAND

Dormio Group zet in op verdere uitbreiding van het aantal resorts in het binnenland. Momenteel zijn er zes projecten in ontwikkeling, waardoor er in totaal meer dan 1.000 vakantieaccommodaties in Nederland bijkomen. Dormio wil zich hierbij nadrukkelijk positioneren als luxe toeristisch merk, waarbij ieder resort beschikt over een eigen look and feel. Boiten Ingenieurs is hier als onderdeel van Dormio Group bij betrokken. Bij de ontwikkeling houden Boiten Ingenieurs en RECREATIEarchitectuur rekening met  de omgeving van het resort en zorgt bij het ontwerpen van de vakantiewoningen voor aansluiting bij de lokale traditionele architectuur.

De nieuw geplande locaties bevinden zich verspreid over diverse provincies:

  • Dormio Resort Nieuwvliet-Bad (Zeeland) Een zeer groen resort met veel water en 16 verschillende woningtypes waaronder Petswoningen, Kidswoningen en groepsaccommodaties.
  • Dormio Hotel Resort Zoutelande (Zeeland) Een hotelresort met luxe suites, een centraal zwembad, wellness-centrum en een restaurant.
  • Dormio Resort en Hotel de Hondsrug (Drenthe) Bestaat uit luxe, vrijstaande vakantiewoningen in een bestaande bosomgeving met water en ligt nabij de ‘Malediven van Nederland’.
  • Dormio Resort Veluwemeer (Flevoland) Wordt ontwikkeld op een mooie locatie gelegen tussen Walibi Holland en het Veluwemeer en zal met vijf verschillende thema’s een uniek resort in centraal Nederland worden.
  • Dormio Resort Maasbommel (Gelderland) Dit resort wordt gerealiseerd nabij recreatiegebied De Gouden Ham en zal bestaan uit watervilla’s en een beachclub.
  • Dormio Resort Medemblik (West-Friesland) Zal beschikken over typische oud-Hollandse woningen gelegen aan gezellige vaartjes.

De nieuwe resorts worden in verschillende fases gerealiseerd in de periode van 2021 tot 2026. Na de zomer van 2021 start de bouw van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Aansluitend zal ook gestart worden met de realisatie van Dormio Resort en Hotel de Hondsrug in Gasselte. Naast de uitbreiding van het aantal resorts in Nederland is Dormio Group ook druk bezig met de ontwikkeling van een eco-resort in Curaçao.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 19 augustus 2021